A legjobb gyakorlatok, tippek Álom hasa:ez, hogyan fog sikerülni!

A szakértői tanácsot optimális táplálkozás, életmód, valamint a szélsőséges fitness Zlatoš Tina Turner, Vlado Zlatoš! Hiszem, elég a tiéd? Mennyit, mikor, hogyan? A szakemberek ma tanácsot, hogyan lehet elérni az álom egy lapos has.

Mi gyakorlatok a hasa vagy a legjobb?

Ez azok megerősítését, mind az izmok, a mag, a test. Pontosabban arról van szó, 29 izmok (mély, külső), amelyek körül a gerinc található, a hasfal, a medence körül. Ez az izom csoport közül a legfontosabb az egész testet.

Használatuk által a szervezetben történik minden mozgását, mert úgy tervezték, hogy bármilyen mozgás a gerinc. Tehát, mivel a fák gyökerei (bázis), a föld, az emberek, a gyökerek a föld, de a test körül, a mag (core). Szó szerint a gyomorban.

Ezért óvatos összpontosítani, mind az izmok, a mag köré, a test nagy jelentősége a képzésben.

A hatás a “kockák” a gyomor csak másodrendű. Ha a kockák a hasán ez nem jelenti azt, hogy elég erős core izmok a test. Ha szeretné tudni, hogy pontosan milyen a tested core izmok, próbáld ki ezt az egyszerű fittségi szint teszt.

Miért inkább a core izmok a test előtt, a “kockák” a gyomor

Az oka az izmok, az egész testet a mag gondosan kiképzett (mérés nélkül csak a hatás a “csont”) több. A fő ok a megelőzés, a megelőzés, a sérülések következtében mozgások neustrážených (pl. a sport).

Ezek az izmok (a fitness-állapot) az a legértékesebb, hogy egyszer szó megmenteni az életét. Ha tudni akarod, hogy olvassa el ezt a cikket. A core izmok a test is felelős stabilitás, egyensúly. A fizikai tulajdonságok (egyensúly, stabilitás), cikkeket írt arról, hogy az energia-egyensúly naramachi.

Has edzés nagyon hatékony

A következő videó világosan mutatják, hogy milyen hibákat kell, hogy míg a képzés a hasi izmok elkerülése érdekében, valamint hogy hogyan kell gyakorolni a hasi izmok, valamint a test core hatékonyan, ugyanakkor:

Több, mint 30 brušákov egy buta képzés

Azt kérdi, miért? Ez egyszerű. Alaposan aktiválja mind az izmok, a has, valamint a lényege a test, van elég lassú mozgások nehéz pozíciók, amelyek leírása a videót. Csak mi ilyen típusú képzés lesz, hogy megpróbálom. A keletkező hatás (szintén a “zakúrenia” kérdések az izmok), ezek a gyakorlatok több alkalommal, több, mint ha 100, 200, 300 brušákov a képzés, például a lábait, hogy látható rebriny vagy más tárgyakat.

Most, mielőtt kezdődik, hogy a vonat a hasi izmok, emlékszik-ez az egyszerű elv: 5 brušákov, elég. De mi azt jelenti, 5 brušákov a kiválasztott helyre. Egy lassú mozgás, de a magas (vagy a legtöbb) kontrakciou.

Csak meg kell pótolni 4-6 különböző helyeken (lásd a példa, videó), hogy őket lassan, őszintén szólva, a legnagyobb bátorság, hogy elég lesz.

Hogyan kell a testzsír a hasa

Lehet gyakorolni “, a” minden nap, de nem fog segíteni. A “kocka” még nem láttam. Ez nem jelenti azt, hogy a képzés a gyomrom, meg kell, hogy hagyja abba. Az oka, hogy az izmok az, hogy bár lehet szépen hang a hasi izmok, egyszerűen ez alatt a tömeg a zsír, ami nem látható.

Mit kellene tenni?

Meg kell javítani az állapotát. Az állóképesség határozza meg, hogy milyen nagy a testzsír kellékek. Így van, egy magasabb szinten, a fitness, a kevesebb zsír tartja a testet, majd fordítva. A természet gondoskodott, hogy ez nem fog csinálni semmit segítségével egyszerű.

Ezért nem lehetséges, hogy áll a legjobb sportolók, akik elhízott-élettanilag nem lehetséges. A nagyobb, a kitartást, a hatékonyabb, az izmai. A hatékonyabb, az izmok, a több zsír égett, nem csak a képzés, hanem a pihenés alatt. Ezen kívül, a legjobb állapotban, akkor adja magát, több “a test”, amely megint csak azt jelenti, hogy egy magasabb üzemanyag-fogyasztás (fat). A kíváncsiság a végén, hogy magas fitness magas üzemanyag-fogyasztás is, a “tétlen” (semmi neramina). Nem ez a nagy hír? Majd fizetni is. Csak ha uplatníte ez a tudás is a saját valóságunkat.

By június 14, 2018.    diéta, egészség, megjelenés